SKG-IKOB

Poppenbouwing 56
4191 NZ Geldermalsen
088-2440100
info@skgikob.nl
Website: https://www.skgikob.nl/


Wij zijn dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector, groot genoeg om toonaangevend te innoveren, klein genoeg om persoonlijk klantcontact en oprecht interesse in klanten te handhaven.

Wij werken voor producenten, leveranciers, uitvoerders en dienstverleners in de bouw en de gebouwde omgeving die zich aantoonbaar willen onderscheiden met een certificaat, keurmerk of label.

Hiervoor leveren wij een totaalpakket op het gebied van kwaliteit door het testen en certificeren van ontwerpen (attesten), producten, processen, diensten en managementsystemen. Op basis van ruim 50 jaar ervaring bieden wij ‘one-stop-shopping’ Wij werken klantgericht, betrouwbaar en modern. Wij streven naar duurzame klantrelaties. Onze scopes van accreditatie voor onze diensten en verrichtingen, zijn gepubliceerd op de website van de RvA.

Onze medewerkers zijn inhoudelijk gepassioneerde experts. Daarnaast dagen wij ons uit tot het vergroten van eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap in de sterk verhardende branche en markt.